Tags

, , , , , , , ,

ROOTSINSESSION & FRIENDS PRESENT

NICE UP NIGHT WITH DJ SHEPDOG (Nice Up! Soundsystem, UK)

Petek, 6.12.2013 @ Klub K4

Vstopnina: Do 24h 6 eur / Po 24h 9 eur

Reggae mash-ups, new roots, dancehall, jungle, dubstep, drum’n’bass , hip hop and more…

Za gramofoni:
DJ Shepdog (Nice Up! Soundsystem/London, UK)
RootsInSession Sound (Ljubljana, SLO)

DJ Shepdog je tisti, ki mu je uspelo ob bok pristnim jamajškim reggae in dancehall ritmom postaviti malce bolj predrzne predelave velikih glasbenih imen na svetovni glasbeni sceni – npr. The Gossip, MIA, Gorillaz, Dub Pistols in Dee-Lite, kar pa se je na dancefloorih po svetu izkazalo za zmagovalno plesno kombinacijo!

Shepdog od leta 2006 v oviru svoje založbe NICE UP!, zalaga vse glasbene navdušence s kvalitetnimi reggae naravnanimi komadi, ne manjka niti vibracij v stilu dancehalla, dubstepa in drum & bassa, kar pa zagotovo lahko rečemo tudi za njegove live sete.

DJ Shepdog je ime, ki ga boste (ali pa ste ga že) srečali na marsikaterem festivalskem lineupu, saj prisega na svoj slogan „righteous party vibes” in na dancefloor spravi tudi najbolj sramežljive! In prav to, se ima decembra zgoditi na danceflooru ljubljanskega K4…

Stransko vlogo bosta ta večer odigrala ljubljanska reggae entuzijasta Pier in Fu, kar pa ne pomeni, da bomo prikrajšani za njuno zmagovalno kombinacijo reggae ritmov in globokih bass linij oz. “klasičen” RootsInSession set.

ROOTS

Follow DJ SHEPDOG: SOUNDCLOUD, FACEBOOK

Follow RootsInSession: SOUNDCLOUD, FACEBOOK

Follow K4: OFFICIAL PAGE, FACEBOOK, FACEBOOK EVENT

DJ SHEPDOG MASH-UP’S

RootsInSession – KUS KUS 7

RootsInSession special selection