Tags

, , , , , , ,

Dub Lab je projekt, ki se razvija od leta 2005. Gre za dogodke, ki se odvijajo vsak ponedeljek v klubu Channel Zero. Ciljna publika je široka, saj dub kot posebna tonska tehnika zajema ogromen spekter vseh zvrsti glasbe.

Vrata ob 22h !
Vstopnina 5€ !!
Dubbing is a must !!!

DUB

DUBBLE – Live (HR)
Dubble sta hrvaški duo, ki ga tvorita Vanja O. in Jadranko K. – Dubolik (ex Radikal Dub Kolektiv) in sta eden novejših soundsystemov, ki so se razvili na produktivni balkanski dub sceni. Veterana hrvaške DUB scene nadaljujeta z ustvarjanjem in izdajanjem nove glasbe skozi live dub project, katerega karakterizira “steppers dub” sound, hitrejši tempo z vpletenimi intenzivnimi effekti in čvrsto bass linijo ter subtilno primesjo dubstepa in trancea. Vse skupaj odigrata in zmiksata v živo prek kombinacije klasičnega retro dub miksanja in analognih synth-ov ter mešanja vokalov in melodike. Ravno v tem času bosta izdala tretji vinil za lastno založbo Dub Tunnel Rec, na katerem tokrat gostita angleškega rootsmana Dan Man-a, ki je na angleški DUB sceni prisoten že 20 let. Dan Man je širši publiki poznan po sodelovanju z legendarnimi dubberji iz Leedsa – Iration Steppas.

Dubble feat. Dan Man *Politricks*


Dubble ft Yuri – Reci mi

Dubble – Rise Up

Dub Tunnel 001

Ras Levi – Soldier of Jah Army and strictly Roots and Culture Selector.
Ras Levi je postal Rastafarijanec v poznih 80ih in od takrat naprej zbira in vrti Roots reggae glasbo (ter je seveda privrženec vseh zvrsti jamajške glasbe) in tako širi jezik ljubezni, spoštovanja in enotnosti – Jah message. Je na misiji izobraževanja preko glasbenih vibracij.

RAS LEVI – A Tribute To The Hon Marcus Mosiah Garvey -Roots Reggae Mixtape

RAS LEVI – The Gladiators – Reggae Roots Mixtape

RAS LEVI – Roots reggae funky reggae mix