Tags

, , , , , , ,

Dub Lab je projekt, ki se razvija od leta 2005. Gre za dogodke, ki se odvijajo vsak ponedeljek v klubu Channel Zero. Ciljna publika je široka, saj dub kot posebna tonska tehnika zajema ogromen spekter vseh zvrsti glasbe.

Vrata ob 22h !
Vstopnina 3€ !!
Dubbing is a must !!!

dub lab

 

HERBAL QUEEN (Srbija)

Herbal Queen, je ena od ženskih reggae dj-k v Srbiji.K njeni kvaliteti je v veliki meri prispevalo sodelovanje srbskim soundom Ital Vision s katerimi je uspešno predstavljala svoje pogled skozi roots reggae in dancehall sound. Talent in glasbeni okus najbolje demonstrira ko stoji za DJ pultom in takrat sporočila reggaeja in globoke bass frekvence postanejo edino kar je pomembno. Nastopala je na vseh vodilnih regionalnih festivalih, prav tako pa je nastopala s številnimi regionalnimi sound systemi.

BUTCHAA & IRIE REVOLUTION SOUND (Srbija)

Irie Revolution Sound, nastane leta 2007 v Novem Sadu. Sestavlja ga selektorski dvojec Deepstoned in Django, ki selekcijo tvorita na podlagi različnih jamajških in britanskih roots reggae, roots dancehall in rub-a-dub soundov, preko heavyweight dub-a, pa vse do dubstep-a. Nasmejani revolucionarji te urbane gverile se s pozitivno energijo in glasbo dotikajo srca poslušalca in s tem širijo sporočilo miru in tolerance med ljudmi. Redno nastopajo po vseh velikih festivalih in klubih v regiji, kjer so sodelovali tudi s številnimi poznanimi ustvarjalci s te branže. Dokler pripravljajo nov material za objavo lahko slišite njihove single “Jah Food” in “Distant Fire”, ki sta že dosegla uspeh na Juno Download strani, kjer jih najdete pod etiketo Audio Colours, neformalnega novosadskega kulturno umetniškega stroja.

Butchaa, reggae youth worker in ambassador. En od ustanoviteljev Ritual Festa. Selektor in vokalna podpora številnim novosadskim ekipam ter vokal benda RAB L KHALI.

Butchaa MessenJah – Run Come Quick (Freedom Fighters Special) (One Life Riddim – JSTAR)

Irie Revolution Sound – Jah Food

Irie Revoloution Sound meets  Kilo Kilo Banda

RAB L KHALI – Last Call

RAB L KHALI – Healer of the nation

Irie Revolution Sound – Distant Fire