Tags

, , , , , , , , ,

ROOTSINSESSION & FRIENDS PRESENT: SOUL REBEL tradicionalni reggae večer posvečen enemu in edinemu Bobu Marleyju.

Poklon kralju reggae glasbe v kultnem ljubljanskem kevdru se bo zgodil prav na njegov rojstni dan. Irie vibracije bosta na gramofonih poleg RootsInSession sounda širila še Dr. Bancho in Kantriman. Da bo reggae fešta popolna, pa bodo poskrbele plesalke iz skupine Dubble Sickz Squad – prve dancehall plesne skupine pri nas.

Četrtek, 6.2.2014 @ Klub K4
Vstopnina: 4 EUR

bob marley

Za gramofoni:
Dr. Bancho (Riddim Operator; Lj /Slo)

Nas že leta navdušuje s svojo roots dub striktno vinilno selekcijo in je eden izmed soustvarjalcev edine reggae radijske oddaje na FM frekvenci v Sloveniji – Riddim Operator.

Kantriman (Sevnica-Lj/Slo)

Se je že kot študent odpravil iz Sevnice v Ljubljano in postal eden od stebrov ljubljanske reggae scene. Kot selektor je aktiven od leta 2004, zadnje čase pa predvsem navdušuje tudi s svojo reggae dub produkcijo in dj nastopi doma in v tujini.

RootsInSession Sound (Lj/Slo)

Aktivno soustvarja reggae sceno že od leta 2001, letos pa bo že šestič zapored v vlogi gostitelja večera posvečenega Robertu Nesta Marleyju.

Na danceflooru:
Dubble Sickz Squad

Kot prva slovenska dancehall plesna skupina sledijo svojemu vodilu približevanja te bogate kulture širši množici. Z mislijo na to vizijo je nastalo tudi Društvo za umetnost in urbano kulturo Blinkaaz, v okviru katerega se bodo v prihodnje odvijali tudi drugi plesno-izobraževalni dogodki s področja jamajške urbane kulture.

Bob Marley ”MARLEY” trailer

Bob Marley & Friends

Bob Marley Tribute mix

Roots Reggae Rock – Bob Marley & sons

Bob Marley – Jamming

Bob Marley – Forever loving Jah

Bob Marley – Get Up Stand Up