Tags

, , , , , , ,

Dub Lab je projekt, ki se razvija od leta 2005. Gre za dogodke, ki se odvijajo vsak ponedeljek v klubu Channel Zero. Ciljna publika je široka, saj dub kot posebna tonska tehnika zajema ogromen spekter vseh zvrsti glasbe.

Vrata ob 22h !
Vstopnina 3€ !!
Dubbing is a must !!!

sassja

 

SASSJA

Sassja je vokalistka, ki prihaja iz Tuzle(BIH). Glasba, ki jo ustvarja je mešanica reggae-a,dub-a, dancehall-a in podobnih derivatov. Leta 2010 je objavila spot za pesem “Ostavi da gori” in od takrat naprej nastopa po celotni regiji. Leta 2011 je nastopala tudi na festivalu Exit in sicer  na PositiveVibration odru in Roots&Flowers odru. Sodelovala je z večino Sound- Systemov v regiji, leta 2010 pa je izdala svoj prvi EP. Trenutno skupaj z Kantrimanom pripravlja svoj prvi album.

Sassja – Level Bagavo (Baga Sound Dubplate)

Sassja – Pull up

Sassja – Bilo bi cool

Sassja – Nedelja

Sassja – EP

KANTRIMAN 
KANTRIMAN… je prvič stopil za gramofone sedaj že daljnega leta 2004 kot še svež migrant iz jugovzhodne slovenske periferije. Slabih sedem let rolanja Reggae -Dub glasbe širom ex-Yu regije in obilica prostega časa tekom pisanja diplomskega dela sta ga spodbudili k ustvarjanju lastne avtorske glasbe, ki bi jo najlažje opisali kot zmeden presek zvrsti kot so hip-hop, dub, reggae in sevdah. V svoji ‘nazovi karieri’ je najbolj ponosen na dva nastopa v črni Afriki (Uganda in Tanzanija), kjer je najprej plačal vstopnino in se nato obnašal kot da so se cedeji v njegovem levem žepu znašli povsem po naključju. Najmanj ponosen pa je bržkotne na dejstvo, da iz njemu neznanega razloga piše tale sestavek v tretji osebi.

V čast konsistentnosti vas tako torej v tretji osebi vabi na Dub Lab večer, ki bo med drugim zlorabljen tudi za promocijo prihajajočega albuma nastalega v sodelovanju z mladim upom balkanske reggae scene – Sassjo iz Tuzle.

MAKE IT DUB DEM – JR. GONG FT. SKRILLEX (KANTRIMAN RMX)

Kantriman meets Chieftan Joseph in Dub – Moving To Higher Heights

BUJU BANTON – Sensimilla Persecution KANTRIMAN ReMIX

Road to Khartoum – Kantriman Dub

SATTA YARD
Šuš aka. SATTA YARD… je nadebudni domači Dub producent, ki je svoje zatočišče poiskal v objemu zelenila posavskega hribovja. Z glasbo se ukvarja že dalj časa – med drugim je bil tudi basist pri Podgurski Dub navezi “Dubzilla”. Avtorsko glasbo, ki je globoko navdahnjena z vplivom UK dub stepperjev, je pričel sestavljati nekje okoli leta 2009. Obeta se debitantski nastop novega upa domače Dub scene.

Satta Yard – Royale Salute Dub