Tags

, , , , , , ,

Dub Lab je projekt, ki se razvija od leta 2005. Gre za dogodke, ki se odvijajo vsak ponedeljek v klubu Channel Zero. Ciljna publika je široka, saj dub kot posebna tonska tehnika zajema ogromen spekter vseh zvrsti glasbe.

Vrata ob 22h !
Vstopnina 3€ !!
Dubbing is a must !!!

DUB LAB

 

DUB LAB PREDSTAVLJA – RADIKAL GURU – 3.3. @ CHANNEL ZERO:

LINE UP:

INTRO: ROLLKING (Dub Lab)

SUPPORT: SUNNEH (Dub Lab, Filter)

 

RADIKAL GURU

 

V ponedeljek 3.3. se v klub Channel Zero na Dub Lab po štirih letih vrača: RADIKAL GURU!

Mateusz Miller aka Radikal Guru je producent in DJ rojen na Poljskem. Ena svetlejših luči roots underground kulture v zadnji polovici desetletja. S prepričljivo kombinacijo duba, reggaeja in dubstepa se zgleduje po edinstveni kombinaciji soundsystem zvoka in dušečega bassa (bassweight), živahnimi in eklektičnimi paletami tonov, ki obsegajo različne ravni energije in poskrbijo da je dancefloor osredotočen tako na cirkus kot meditativno poslušanje.

Matt je večjo svetovno prepoznavnost doživel z izdajami 12″ na eni vodilnih reggae/dubstep založb Dubbed Out, kmalu zatem pa je začel sodelovati s prijateljsko založbo Moonshine Recordings in si pridobil sloves najmočnejšega člena na tej sceni. Na Moonshine je izdal svoj LP prvenec ‘Rootsteppa’, pa tudi 12″ ‘Dread Commandments’ – v planu pa ima kmalu izdati svoj drugi album.

Poleg slovesa talentiranega producenta je Matt znan tudi kot odličen selektor, ki svojo strast do glasbe prenaša skozi DJ sete, kateri so sestavljeni tako iz Roots komadov, kot tudi iz selekcije najbolših inovativnih in modernih variacij reggae zvokov. Matt je prek svojih nastopov obiskal že mnogo držav, vse od Rusije pa do Južnoafriške republike, gostoval je na dogodkih kot sta legendarna Subdub (Leeds/London) in Tokyo Dub (Bristol), v sodelovanju z vokalistom Cianom Finnom. To poletje ga lahko ujamete na odrih večih festivalov, med drugim tudi na Outlook festivalu v Puli, in pa Boomtown festivalu (UK), veselimo pa se tudi njegove turneje, ki bo kmalu objavljena.

RADIKAL GURU – SUBCONOSCIUS LP

RADIKAL GURU – OUTLOOK FESTIVAL 2013 PROMO MIX

RADIKAL GURU – THE ROOTSTEPA LP

RADIKAL DUB – ELEPHANT DUB

ONLYJOE – WICKED LAND (RADIKAL GURU RMX)