Tags

, , , , , ,

Dub Lab je projekt, ki se razvija od leta 2005. Gre za dogodke, ki se odvijajo vsak ponedeljek v klubu Channel Zero. Ciljna publika je široka, saj dub kot posebna tonska tehnika zajema ogromen spekter vseh zvrsti glasbe.

Vrata ob 22h !
Vstopnina 3€ !!
Dubbing is a must !!!

joe nice

 

DUB LAB PREDSTAVLJA – JOE NICE – 17.3. @ CHANNEL ZERO:

LINE -UP:

JOE NICE

JOE NICE je svetovno priznan DJ, prisoten na dubstep sceni od samega začetka, in prvi ki je ta žanr iz Anglije prinesel v ZDA, od koder prihaja – Baltimore.

Že leta 2003 je začel z radijskim šovom GourmetBeats, katerega še vedno oddaja (trenutno na SubFM London). Bil je tudi soustanovitelj prvega dubstep večera v ZDA, DubwarNYC. V vseh teh letih je imel ogromno nastopov po vsem svetu, za največji uspeh pa šteje svoje zgodnje nastope na parih najbolj znanih in v underground dubstep sceni spoštovanih eventih v Londonu: DMZ in FWD>>, kot tudi na Rinse.fm radijski postaji. Vzrok, da je Joe Nice postal tako cenjen DJ, leži zagotovo tudi v dejstvu, da ima v svojih torbah ogromno najboljših in ekskluzivnih vinilov, tako imenovanih dubplate-ov, ki jih ne morete slišati izpod prstov kar vsakega DJ-ja. Da pa je še vedno prisoten na dubstep sceni pa gre zasluga verjetno tudi dejstvu, da na odru oddaja neverjetno pozitivno energijo – kar bi lahko predvidevali tudi iz njegovega imena, in kar nedvomno drži.
Dodajte temu še element natančnega mixanja, pa dobite perfektno kombinacijo, ki vas ne bo pustila hladnih – prepričajte se na njegovem naslednjem nastopu na evropski turneji v klubu Channel Zero.

JOE NICE SHOW – SUB FM 2013

JOE NICE IN THE MIX

JOE NICE – SHOTS

PIER (RootsInSession Sound) 

Pionir bass kulture in eden najbolj aktivnih dubstep/bass producentov v Sloveniji, ki v zadnjem času na različnih založbah niza eno izdajo za drugo, je zavetje našel pri marsikateri tuji založbi, med drugim pri BadMood Recordings, V Recordings, Interchill, Balkan Breakz/bpm… Zvestobo reggae/roots koreninam in njenim derivatom nenehno izraža v svoji produkciji in ji dodaja elektronske primesi, s čimer Pierova produkcija dobi svoj prepoznaven zvok. S pomočjo stare šole mikstejpov od leta ’99, ko je posnel svoj prvi mixtejp na kaseti, uspešno širi svoj glasbeni razvoj. Naklonjenost reggae roots riddmom s selektorjem Fu-jem uresničuje tudi v njuni reggae iniciativi RootsInSesion Sound, v okviru katere od leta 2001 organizirata reggae naravnane dogodke in ustvarjata ter izdajata svojo produkcijo. Najnovejši Pierov release pri londonski založbi Forward Ever lahko pričakujemo konec marca.

PIER – FORWARD EVER (FORTHCOMING FORWARD EVER RECORDINGS)

PIER MINI MIX:

DubDiggerz

DubDiggerz je slovenski dubstep duo, ki ga sestavljata Daniel Greenx in Mark Wild. Z nastopi sta začela 2011, njune DJ sete lahko slišite predvsem po ljubljanskem klubovju; K4, Channel Zero, F club, zasledili pa ste jih lahko tudi na prvi slovenski dubstep konferenci 2012. DubDiggerz v svoje sete vključujeta predvsem trše dubstep/grime zvoke, pomešane z različnimi žanri elektronske glasbe. Daniel Greenx, polovica dua, je sicer tudi eden bolj znanih novih slovenskih techno/tech-house producentov, ki izdaja na priznanih založbah kot so Starlight Unlimited, Neptuun City in Dirty Deluxe. Njegove remixe lahko zasledite tudi na Beatport-ovih lestvicah.

Mark Wild je v glasbenih krogih poznan tudi kot uveljavljeni grafični oblikovalec in VJ, ustvarja pa pod svojo znamko M7 Grafiks. Daniel in Mark sta se preko skupnih hobijev in zanimanja za raznovrstno glasbo in umetnost ter predvsem ljubezni do heavy bass glasbe združila in ustanovila DubDiggerz, sinonim za njun DJ performace, ki je vedno poln presenečenj in težkih beatov.

DubDiggerz mini mix: