Tags

, , ,

Dub Lab je projekt, ki se razvija od leta 2005. Gre za dogodke, ki se odvijajo vsak ponedeljek v klubu Channel Zero. Ciljna publika je široka, saj dub kot posebna tonska tehnika zajema ogromen spekter vseh zvrsti glasbe.

Vrata ob 22h !
Vstopnina 4€ !!
Dubbing is a must !!!

DUB

Skupina Raggalution je rezultat sodelovanja sedmih prijateljev, ki jih je združila ena sama ideja; igranje reggae glasbe. Ekipa se je začela sestavljati leta 2011, že od samega začetka pa so začeli ustvarjati avtorsko glasbo. Maja 2012 je sledil premierni koncert na Večeru neuveljavljenih skupin Tedna mladih v Kranju, na katerem je band pridobil simpatije občinstva.

Pozitiven odziv publike jim je dal dodaten zagon in motiv za nadaljnje delo. Tako imajo fantje do sedaj za sabo že kar lepo število koncertov, oder pa so si delili z nekaterimi uveljavljenimi imeni slovenske in regionalne glasbene scene.

Sedaj se skupina predstavlja s svojim prvencem “Mask of Liberty”, na katerem je zbranih deset avtorskih pesmi, ki predvsem predstavljajo kritiko stanju v družbi in opozarjajo na drugačno, boljšo alternativo.

Follow RAGGALUTION: Facebook

Mask Of Liberty je prvi album skupine Raggalution.