Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Skladiščni prostori v poslovni stavbi Slovenijalesa se zaradi svoje lokacije ter karakteristik prostora odlično ujemajo z željami ustvarjalne ekipe. Kurzschluss letos gradi na izjemnemu programu z glasbeniki, ki s svojimi nastopi polnijo tudi največje koncertne dvorane. V klub prihaja več kot dvajset mednarodno nagrajenih glasbenih ustvarjalcev, skupin in DJ–jev, kar napoveduje najboljšo izkušnjo zabave v prestolnici.

Ponočnjaki bodo od – otvoritve – 28. novembra do 31. decembra lahko uživali vsa petke in sobote, tudi kaksno sredo in četrtek, posebno presenečenje pa prihaja v obliki božičnega koncerta in odštevanja zadnjih minut starega leta. Seveda pa obiskovalce čakajo še druga darila in presenečenja glasbenikov.

Ob začetku priprav sta svoje misli strnila predstavnika organizatorjev, Black Pony, Ula Spindler: »Pravijo, da je nadaljevanje vedno zahtevnejše od prve uprizoritve, zato ima ustvarjalna ekipa na začetku druge sezone Kurzschlussa še toliko več zagona. Klub bomo napolnili z izjemnim programom, za obiskovalce pripravljamo novo izkustvo nočnega življenja, trenutno pa je naš največji izziv grobe skladiščne prostore v štirih tednih spremeniti v najbolj obiskan ljubljanski klub.« »Nočno življenje se bo obrnilo na bolje. Obiskovalcem kluba bomo ponudili strnjeno šesttedensko festivalsko izkušnjo, ki je ni mogoče dobiti praktično nikjer drugje. Zadnji del sestavljanke pa bodo ugodne cene vstopnic, pravi Jaka Gornik, Futuristični Marketing.

kurz

V Kurzschluss prihajajo prejemniki največjih glasbenih nagrad, kultni glasbeniki z izjemno zvestimi  oboževalci ter bogatimi diskografijami, nekateri med njimi v Slovenijo prihajajo celo premierno. Prihajajo kultna skupina Laibach, svetovni Umek, božični koncert Magnifica, Sladica Live!, avstralski Pendulum Dj set & Verse, mama britanske skupine Faithless, Sister Bliss, beograjski revolucionarji hip hopa Bad Copy, španski matador Cristian Varela, Lisa Millett, Joris Voorn in druge glasbene poslastice. S tem
želi ustvarjalna ekipa kluba obiskovalcem ponuditi kar najboljšo izkušnjo nočnega življenja ter nastopov
glasbenikov.

Vstopnice so na voljo preko sistema EVENTIM.

KURZSHLUSS @ Facebook, Instagram

full

PROGRAM KURZSCHLUSS 2014:

28. nov – Faul & Wad Ad / Sylvain / Peter Gold / Hannah Mancini / Teater Ponorelii
29. nov – Laibach / Daniel Miller / Aldo Ivančič
5. dec – Pendulum DJ set & Verse / Milk Drinkers / Illegal Kru
6. dec – Joris Voorn / Alexserra
12. dec  – Bad Copy / Tekochee Kru / Dj Bizzo Bodega
13. dec  – Sister Bliss DJ set / Angel Anx
19. dec  –  Umek / Alex Ranero / Adoo / Greg Kutnar
20. dec –  Sladica Live! / The Brand New Heavies / DJ Zeds / DJ K’Pow / DJ Bayo
25. dec –  Magnifico / Trubači Ivana Pavločića / Cica Mica
26. dec  – Cristian Varela / Alexserra VS Adoo / Uptech
27. dec  – Lisa Millett / Sharkastique Oldies Goldies / Paolo Barbato
31. dec // NY’s Party

In še za konec –  ESI MI DOBAR ?