Tags

, , , , , ,

Tudi letos oddaja Izštekani na Valu 202 pripravlja ekskluzivni koncert v KINU ŠIŠKA v Ljubljani pod naslovom IZŠTEKANIH 10. Na koncertu bodo nastopili izvajalci, ki so ali še bodo gostovali v oddaji v letu 2014 (pa še januar 2015 bomo dodali za dobro vago). To bodo KATARINA JUVANČIČ in DEJAN LAPANJA, MARKO HATLAK z gosti, HAMO & TRIBUTE 2 LOVE, FLIRRT, WEREFOX, ČAO PORTOROŽ, LEON MATEK ter MURAT in JOSE. Kot posebne goste so Izštekani v karavano povabili zasedbo BIG FOOT MAMA, ki so v oddaji gostovali daljnega leta 1999, ter duo SLON IN SADEŽ, ki je izštekane zatresel leta 2010. V nekaterih posebej za to priložnost aranžiranih skladbah se jim bodo pridružili člani BIG BANDA RTV Slovenija.
Namen tega izštekanega srečevanja pred občinstvom je podoživeti Izštekane v minulem letu na prav poseben način. Vsak od nastopajočih bo izvedel svoje najboljše izštekane trenutke, ki jih je predstavil v oddaji; marsikdo pa bo šel ob tej priložnosti še dlje! Namignemo lahko, da se že kuhajo premiere novih skladb, zanimiva navzkrižna sodelovanjai n še morebitni skriti
gostje…
Vstopnice so na voljo preko Eventima – LINK
izštekani

Pogled v 2013: Izštekanih 20

Tudi na svoji lanski dvajsetletnici z naslovom IZŠTEKANIH 20 so Izštekani premikali meje. Oder so si Siddharta, Peter Lovšin, Narat, Zmelkoow, Trkaj, Aphra Tesla, The Tide, Tina Marinšek, Res Nullius, Werefox, Flirrt, Niet ter Obra in Tokac iz skupine Dan D delili z 20 člani Simfoničnega orkestra RTV Slovenija, ki jim je dirigiral Patrik Greblo, večina aranžmajev pa je nastala posebej za to priložnost.