Tags

, ,

Jardier so: Alex Raztresen – vokal, kitara, Andrej Zavašnik – bobni, Jure Pohleven – sintetizator, kitara, Dejan Slak – bas, Borut Perše– kitara.

Jardier so se širši javnosti prvič predstavili lani. Z dvema skladbama so se udeležili razpisa Vala 202. Člani žirije so izbrali skladbo Pieces in jo uvrstili na kompilacijo Val 014 – Imamo dobro glasbo.

Jardier so koncertirali tudi na največjih prizoriščih v regiji, in sicer festivalih INmusic (Zagreb) in Flow (Ljubljana), v Kinu Šiška kot predskupina angleškemu dvojcu The KVB ter drugod po Sloveniji.
Prvenec je nastajal zadnja tri leta v sodelovanju z uveljavljenim glasbenim producentom Zedom, ki je v svoji karieri delal s številnim tujimi in domačimi glasbeniki, kot so Kent, The Exploited, Millionaire, Melodrom in drugimi.

Jardier je dinamičen ter organsko zveneč band, katerega glasba delno vleče navdih iz folk glasbe, obenem pa se nagiba k močnejšim ritmom. V ospredju je izrazit vokal pevca, podprt s sintetizatorskimi ter prostorskimi zvoki kitare.

JARDIER: Facebook, Soundcloud, YouTube

jardier

Foto: Anže Vrabl

JARDIER – CORE

JARDIER – CORE (V živo)

JARDIER – IN THE GARDEN

JARDIER – TENSION

JARDIER – SAILOR

JARDIER – PIECES