Tags

, , , , ,

Festivalski pop up klub Kurzschluss 27. novembra prihaja na novo lokacijo. Z izjemnim programskim okvirjem, popolno preobleko notranjosti Steklene dvorane na Gospodarskem razstavišču ter svežim nabojem kreativnosti, Kurzschluss napoveduje več kot deset izjemnih večerov mednarodnih zvezd elektronske glasbe, kultnih slovenskih glasbenikov, poseben predznak bosta poleg otvoritvenega večera imela tudi praznovanje božiča in novega leta.

Vstopnice so na voljo via Eventim

KURZSCHLUSS: Facebook, Instagram

kurzschluss

27.11. – OTVORITEV KURZSCHLUSS

Iz Pariza v Ljubljano prihaja francoski DJ Watermät, ki je lani dosegal vrhove lestvic s singlom Bullit. Sodeč po povpraševanju za vstopnice na otvoritveni večer festivalskega pop up kluba Kurzschluss, bo nočno življenje v Ljubljani dobilo nov utrip.

Vstopnice za otvoritev so na voljo via Eventim

Line up:
Watermät
Kelli-Leigh
Peter Gold
DJ Sylvain
BUCHAN

KURZSCHLUSS

WATERMAT – BULLIT

SPINNIN SESSIONS – WATERMAT

DUKE DUMONT FEAT. KELLI LEIGH – I GOT U

 

28.11.

Svetovno znani britanski producent in DJ, Daniel Stein, eden izmed najbolj vplivnih figur na drum and bass sceni, bo letos prevzel oder na drugem Kurzschluss večeru.

Svojo karierno pot je začel že pred 20-imi leti kot ustanovitveni član legendarne ekipe Bad Company in jo kasneje kot solo izvajalec stopnjeval do sodelovanja z odmevnimi imeni kot so Diplo, Rita Ora, Dizzee Rascal, kot tudi s filmsko industrijo. S številnimi hiti kot so (Gold Dust, Louder, Hot Right Now..), več kot 2,5 milijoni prodanih izdaj in razprodanimi nastopi na največjih odrih, DJ Fresh še vedno ostaja »fresh«.

Vstopnice za soboto so na voljo via Eventim.

KURZSCHLUSS
Support:
Smooth (Viper Recordings)
Spade (Illegal kru)
Parano.id (Illegal Kru)
Hedon (Illegal Kru)
2 Green
MC Ali

DJ FRESH – GOLD DUST

DJ FRESH & ADAM F – BELIEVER

DJ FRESH – GRAVITY