Tags

, , , ,

Poletje je še ena od skladb domačih ustvarjalcev, ki je svojo pot začela na nekomercialni kompilaciji DJ Zeds-a, idejnega vodje glasbenega projekta Sladica Mixtape.

Jani Grabrijan, ali s preprostim umetniškim imenom Jani, je za omenjeni mikstejp v prejšnjih edicijah že prispeval dva singla, Verjemi mi in Še bi, tokrat pa v sodelovanju s slovenskim producentom Pierom predstavlja avtorski komad Poletje. Pier, čigar ime se zadnje čase najbolj omenja v povezavi z zadnjo ploščo Katje Šulc Kamlisajlan, pa ponovno dokazuje, da so mu blizu tako producentske kot post- producentske vode. Tudi tokrat nekompromisno ostaja zvest globokim bas linijam, ki pa jih v Poletju začini s subtilnim soul/dubstep beatom in čutnim r’n’b vokalom Janija. Idealna spremljava ob vročemu poletnemu sanjarjenju.

Drum’n’Bass Remix, ki ga je namešal YooRonYaa, predstavlja podporo domači glasbeni sceni in je hkrati rezultat tesnejšega sodelovanja s Pierom v zadnjih mesecih. Vsebinsko izraža prav to, kar ga najbolj navdušuje v produkciji lomljenih beatov – nagruvan, nafunkiran vajb, ki ga ustvarijo organski zvoki analognih instrumentov. Ob poslušanju boste priča prepletanju pozitivnih vibracij, poigravanju z vokali in predvsem poletnih misli, ko se boste peljali na morje.

SLADICA: Uradna stran, Facebook

Pier: Soundcloud

YOORONYAA: Soundcloud

profilka

JANI – POLETJE