Tags

, , , , , ,

Sreda, 7.2.2018 ob 22h @ Gala Hala

Poklon legendi reggaeja, Bob Marleyju letos v družbi hrvaškega reggae dub benda Brain Holidays!

VSTOPNICE:

Predprodaja: 7 eur na Gala Hala dogodkih in One Way Store, od 15.1.2018 dalje, na dan dogodka: 10 €

Na odru:
Brain Holidays LIVE (Zg / Cro)

Za gramofoni:
OhoRoho (Lj / Slo)
RootsInSession Sound (Lj / Slo)

BOB MARLEY – WAR

BOB MARLEY – IRON LION ZION

BOB MARLEY INTERVIEW

Letošnjega 6. Februarja bi svoj 73. rojstni dan praznoval Robert Nesta Marley, legenda, ki je reggae ponesla v svet in s svojim sporočilom navdihnila milijone.

Večer posvečen glasbeniku in borcu svetovnega kova, bo tako serviral vse bolj in manj poznane Marleyjeve komade, od največjih uspešnic, do tistih, ki jih večina morda še ne pozna. Tako v živo, kot tudi iz gramofonov, bomo slišali priredbe in remikse, zaradi glasbene pestrosti dogodka pa se obeta s čustvi nabita nostalgična zabava.

BRAIN HOLIDAYS
Zagrebški reggae bend je nastal leta 2000 in od takrat so posneli tri studijske albume “Stereo Roots“, “Save Peace Babylon Delete“ in “System Error“, četrti pa je ravno v nastajanju. Kot velike ljubitelje Boba Marleya pa jih pogosto slišimo preigravati tudi njegove uspešnice, in letos beležijo že 18 leto tradicionalnih nastopov v sklopu Bob Marley Tribute večerov v Zagrebu.
Pozitivne vibracije so njihova zapoved, tokrat pa jih bo kar devet članska zasedba zapakirala v Marlijevski set in nas ogrela na karibske temperature. Brain Holidays band je garancija za odličen reggae party.

Brain Holidays: Facebook

BRAIN HOLIDAYS – SYSTEM ERROR (Lp)


OHOROHO
Ljubljančan OhoRoho je en večjih zbirateljev reggae glasbe pri nas. S svojim glasbenim repertoarjem zajema obdobje od samih začetkov jamajške glasbene produkcije do angleške steppers in dub scene. Svoj izbor bazira na roots reggae-ju in dub-u s konca 70-ih let in digitalni produkciji 80-ih in 90-ih. Kot selektor je aktiven že od leta 97’, gostoval je po Sloveniji in bližnji okolici, najlažje pa njegov set ujamete v enem od klubov na Metelkovi, kjer je redni gost Dub Lab in Dub Club at Gala Hala večerov.

 

ROOTSINSESSION
Dj / produkcijski duo Pier in Fu, ki sta glavna člena RootsInSession kolektiva, sta v zadnjem letu nanizala kar nekaj remixov slovenskih artistov kot so Katja ŠulcKlemen Klemen in EMKEJ. Zadnja leta se Pier in Fu tudi aktivno ukvarjata s svojim “zvočnim sistemom “ ki je odmeval tudi na lanskem INTERNATIONAL REGGAE DAY FESTIVAL-u v ljubljanskem Tivoliju, v sklopu Festival Urbane Kulture Slovenija. Sinonim za RootsInSession je RISpekt, spoštovanje. In prav v znak spoštovanja, tako Boba Marleyja, kot tudi fanov in podpornikov, se na partiju obeta prav poseben DJ set Marlyjeve zapuščine.

EMKEJ X ROOTS IN SESSION – PROBAJ RAZUMET ( ROOTSINSESSION RMX)

KLEMEN KLEMEN – LJUBEZEN (ROOTSINSESSION RMX)